Сите фактори кои влегуваат во креирањето на нашите цени на производите на ExtraPopust.mk
  • Нашите цени се со вклучен 18% ДДВ и платена поштарина до вашата врата

  • Нудиме корисничка поддршка која е на ваше располагање 7 дена во неделата за било какви прашања во врска со производите и вашата нарачка

  • Нудиме 14 дневна замена и рефундација за сите нарачки

  • Добивате повеќе попусти со секоја наредна нарачка

  • Цените кои се прикажани се најповолни на пазарот

  • Нашите добавувачи на производи се во Македонија, секоја нарачка допринесува и на локалниот економски и пазарен развој кој дирекно има влијание врз заедниците на нашите партнери. 

  • Цените можат да се намалат за додатни 10% доколку нарачувате за прв пат со користење на кодот EXTRA10 во полето за попуст при нарачка.

Брза достава низ цела Македонија

Се предвидува испорака за 2 до 3 работни дена

Загарантирана сатисфакција

Цврсто стоиме зад квалитетот на нашите производи

Безбедно плаќање

Купените производи ги плаќате на курирската слижба по достава