Достава

1.1 Која курирска служба ја испорачува стоката?

ExtraPopust соработува со курирската служба ЕЛС и сите пакети се испраќаат преку ЕЛС.

1.2 Време на испорака?

По вашата успешна нарачка, ние ќе го испратиме пакетот истиот или следниот работен ден (освен ако не се договориме поинаку со вас) Времето за достава по испораката е 2-5 работни дена

1.3 Цена за испорака?

Со повеќето прикажани продукти на нашата веб страница нудиме бесплатна достава, а во случај на нарачка на продукт без понуда бесплатна достава, ќе ви биде пресметано во кошничка при правење на нарачката и ќе ви биде наплатена поштарина од 130 денари при подигање на нарачката.

1.4 Кога доставата е бесплатна?

Доколку нарачате продукт со понуда бесплатна достава, доставата е бесплатна.

1.5 Кои се начините на плаќање?

Можете да платите со готовина при подигање на нарачката.

1.6 Што ако пакувањето или продуктот се оштети при транспорт?

Доколку пакувањето е видливо оштетено при подигање, потребно е да го пријавите на курирот кој ви ја доставува пратката и да направите записник на лице место. Ако забележите оштетување само по отпакување на пакетот, треба веднаш да не контактирате и нашиот тим ќе ве води низ чекорите на замена (видете во политика за замена) Ако жалбата е оправдана, можете да изберете дали сакате нов продукт или рефундација.

Брза достава низ цела Македонија

Се предвидува испорака за 2 до 3 работни дена

Загарантирана сатисфакција

Цврсто стоиме зад квалитетот на нашите производи

Безбедно плаќање

Купените производи ги плаќате на курирската слижба по достава