Телефон: +389 (0)79 350 737
(10:00-23:00h) Понеделник - Петок
E-mail: info@extrapopust.com

Брза достава низ цела Македонија

Се предвидува испорака за 2 до 3 работни дена

Загарантирана сатисфакција

Цврсто стоиме зад квалитетот на нашите производи

Безбедно плаќање

Купените производи ги плаќате на курирската слижба по достава