Слободни позиции:

Content Writer

Одговорности:
 • Пишување и проверка на текстови, информативни или промотивни материјали (артикли, блог постови, постови за социјални медиуми итн.) на македонски јазик;
 • Следење на насоките за комуникација на брендот;
 • Објавување на содржини на социјални медиуми, веб страни или блогови;
 • Навремена достава на текстови;
 • Познавање на Meta платформата за Facebook Ads;

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
 • Одлично познавање/пишување на Македонски јазик;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Ориентираност кон остварување на резултати;
 • Желба за професионална надградба и континуирано учење;

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на следниот email: info@extrapopust.com со назнака со назнака на позицијата за која се аплицира.


Видео Едитор

Одговорности:

 • Едитирање на видео и фото материјали за реклами на Facebook Ads и органски постови на маедонски јазик;
 • Следење на насоките за комуникација на брендот;
 • Објавување на содржини на социјални медиуми, веб страни или блогови;
 • Навремена достава на медиа материјали;


Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Одлично познавање/пишување на Македонски јазик;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Ориентираност кон остварување на резултати;
 • Желба за професионална надградба и континуирано учење;

 

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на следниот email: info@extrapopust.com со назнака со назнака на позицијата за која се аплицира.


Брза достава низ цела Македонија

Се предвидува испорака за 2 до 3 работни дена

Загарантирана сатисфакција

Цврсто стоиме зад квалитетот на нашите производи

Безбедно плаќање

Купените производи ги плаќате на курирската слижба по достава